Flyttstädning i Stockholm och lokal flytthjälp

Om du inte har tid att själv genomföra flyttstädningen av din bostad kan du gå in på http://stadjatten.se/ och därigenom begära en offert för arbetet. Du kan lugnt anlita detta företag som erbjuder dig flytthjälp i Stockholm till ett humant pris. Detta gör att du istället kan fokusera på att flytta in i din nya bostad i lugn och ro.

Denna typ av städning är en totalgenomgång av din bostad. Företaget använder alltid miljövänliga städprodukter och arbetet utförs miljöanpassat. När de har slutfört flyttstädningen får du som kund en checklista som tydligt talar om vilka utrymmen som har städats i bostaden. Du får alltid en garanti på utförd flyttstädning vilket garanterar att den nya bostadsinnehavaren skall bli helt nöjd. Eventuella synpunkter på städningen åtgärdas genast.Städfirman erbjuder en nöjd-kund-garanti på din flytthjälp i Stockholm och rättar till eventuella fel i städningen gratis inom 7 dagar från städdatumet.

Att tänka på när du anlitar flytthjälp i Stockholmsområdet.

Det kan vara värt mycket att anlita en flytthjälp i Stockholm för att få lägenheten städad och för att få bohaget flyttat. En del flyttfirmor erbjuder utlåning av flyttkartonger när man anlitar dem som flyttfirma. I dessa fall är det rekommendabelt att använda dessa kartonger, så att försäkringen täcker om olyckan skulle vara framme.

Du bör kontrollera att flyttfirman har samtliga tillstånd som erfordras samt täcks av försäkringar. Begär därför ett skriftligt intyg på detta för att undvika att flyttfirman fuskar. Det är även viktigt att du får ett kvitto på utförd flyttning.
Undersök att flyttfirman tar skäligt betalt för arbetet, så att den inte anlitar billig arbetskraft eller svartarbetare. Vill du vara extra bekväm, kan du be flyttfirman att packa allt ditt bohag åt dig. Då får du en fackmannamässig packning som täcks av flyttfirmans försäkring.